TBMM Meclis Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop Odamızı Ziyaret Ederek Trakya Oda ve Borsa Başkanları ile Bir Araya Geldi

9 Mart 2019

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığına seçilen Tekirdağ Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Şentop 9 Mart 2019 Cumartesi günü Odamıza ziyarette bulunarak Trakya Oda – Borsa Başkanları ile bir araya geldi.

Ziyarette TBMM Meclis Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop’u Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı,  Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Genel Sekreter İbrahim Karağöz karşıladı.

TBMM Meclis Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop’a başarı dileklerinde bulunan Meclis Başkanı Erdim Noyan, bölge ve ülke adına hayırlı olsun diyerek toplantıya gelen oda ve borsa başkanlarına teşekkür etti.

Ülke Sanayisinin Lider Kenti Çorlu’dur

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Ülke sanayisinin lider kenti Çorlu’muzda sizleri ağırlamaktan onur duyuyoruz. 23 Nisan 1920’de açılan, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ilk başkanı olduğu, milli mücadelenin önemli isimlerinin başkanlık yaptığı, Cumhuriyetimizin en büyük yönetim organı olan yüce gazi meclisimizin 29. Başkanı’nın bölgemizden Tekirdağ Milletvekili Sayın prof. Dr. Mustafa Şentop olması hepimiz için büyük bir gurur kaynağı olmuştur. Sayın Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanımızın liderliğinde bu birlik ve beraberliğimizi yürüttüğümüz sürece bölgemiz gücüne güç katmaya ve Türkiye ekonomisinin sürükleyici gücü olmaya devam edecektir” dedi.

Prof. Dr. Mustafa Şentop’un Seçilmesi Tekirdağ ve Bölge Adına Bir Şanstır

Toplantının organizasyonuna ev sahipliği yapan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odasına teşekkürlerini sunan Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, TBMM Meclis Başkanlığına Prof. Dr. Mustafa Şentop’un seçilmesi Tekirdağ ve Bölge adına bir şanstır. Yeni görevinin Ülkemiz adına hayırlara vesile olmasını diliyorum” açıklamasında bulundu.

Bu Göreve Gelmem İçin Kararı Veren Cumhurbaşkanımıza Çok Teşekkür Ederim

Toplantıda konuşan TBMM Meclis Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop; “Öncelikle toplantı için Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’na teşekkür ediyorum. TBMM Meclis Başkanı olarak sizlerle bir araya gelmekten dolayı oldukça mutluyum. Gerçekleşecek bu toplantıda bölgemiz hakkında sorunları birlikte ele alacağız ve çözümleri için istişarelerde bulunacağız. 24 Şubatta seçim yapıldı. Onun öncesinde birçok süreçler ve aday olmak isteyenler vardı. Bir süreç yaşandı parti içi mekanizmalar içerisinde değerlendirildi. Nihayetinde kararı değerli Başkanım Sayın Cumhurbaşkanımız  verdi ve aday olmamı söyledi. Son Mecliste de arkadaşlarımızın teveccühü ile seçildik. Burada öncelikle Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ediyorum.Tarım ve Sanayi gücü ile Batı'ya açılan kapımız olan Trakya'nın ülkemiz kalkınmasını sürdürmek adına üstlendiği rolü sonuna kadar destekliyoruz." İfadelerini kullandı.

Konuşmalarından ardından oda ve borsa başkanları bölge hakkında sorun ve çözüm önerilerini Şentop’a ileterek istişarelerde bulundular.

HABER GÖRSELLERİ