Çorlu TSO´dan Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu´na Hayırlı Olsun Ziyareti

6 Kasım 2018

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Ersoy, Yönetim Kurulu Üyeleri; Haşim Yiğit, Zeynel Yurtseven, Cem Tunalı, Ertuğrul Adıgüzel ve Genel Sekreter İbrahim Karağöz, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü görevinden Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Serdar Kurtoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Güvenlik Güçlerimizin Desteğini Hissediyoruz

Çorlu TSO’nun faaliyet ve projelerinden bahseden Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Kentimizde güvenlik güçlerimizin, bizlerin ve halkımızın yanında olduklarının güvencesini daima hissediyoruz. Yeni görev yeriniz hayırlı olsun” dedi.

Çorlu İlçe Emniyet Daima Yanınızda Olacaktır

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu; “Çorlu TSO’nun genç ve dinamik yönetiminin yapmış olduğu faaliyetleri yakından inceleme fırsatı buldum. Sizleri tebrik eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim. Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak yapacağınız çalışmalarda desteğimizi vereceğiz” ifadelerini kullandı.