Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü, Yönetim Kurulu Başkanımız İbrahim Gönül´ü Ziyaret Etti

27 Eylül 2017

Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü, 27 Eylül 2017 Çarşamba günü Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül'ü ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gönül, Odamız proje ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Misafirperverliklerinden dolayı İbrahim Gönül'e teşekkür eden Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü; "Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nı eğitime vermiş olduğu nakdi ve ayni yardımlardan dolayı kutluyorum. STK'larla birlikte yapacağımız faaliyet ve projelerle halkımız için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.