Çorlu TSO Başkanları; Çorlu Gazeteciler Derneği Tarafından Düzenlenen ´Haber Fotoğrafları Sergisi" Açılışına Katıldılar

26 Temmuz 2013
Çorlu TSO Başkanları; Çorlu Gazeteciler Derneği  Tarafından Düzenlenen  'Haber Fotoğrafları Sergisi

Çorlu Gazeteciler Derneği, 24 Temmuz Basın Bayramı münasebetiyle, Çorlu'daki basın mensuplarının fotoğraflarından oluşan bir fotoğraf sergisi düzenledi.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen serginin açılış törenine Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Tekirdağ Milletvekilleri; Özlem Yemişçi ve Bülent Belen, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Belediye Meclis Üyeleri, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Metin Akgün, Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ve oda başkanları katıldılar.

Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre'nin açılış konuşmalarını yapmasının ardından Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Tekirdağ Milletvekilleri; Özlem Yemişçi ve Bülent Belen ile Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan da yaptıkları konuşmalarla basın mensuplarının 24 Temmuz Basın Bayramını kutladılar.

Konuşmaların ardından kurdele kesimiyle açılan sergide yer alan 100 fotoğraf incelendi. Sergi, 2 hafta boyunca gezilebilecek.