Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Köroğlu "Trakya´da Çevre Sorunları ve Çözümleri Paneli" ne İştirak Etti

5 Mayıs 2016

Trakya Üniversiteler Birliği'nce düzenlenen "Trakya'da Çevre Sorunları ve Çözümleri Paneli" 5 Mayıs 2016 Perşembe günü Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Rektörlük Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Köroğlu'nun da iştirak ettiği toplantıya; NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç, Öanakkale 18 Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metehan Uzun, Çorlu Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Lokman Hakan Tecer ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katılımda bulundular.