Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün’den Çorlu TSO Meclis Başkanı İsmail Güleroğlu’na Tebrik Ziyareti

23 Kasım 2015

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün, AK Parti Çorlu İlçe Başkanı İsmet Albayrak, Başkan Yardımcıları; Av. Necdet Kaplan, Ali Çavuş, Ali Doğan ve ilçe teşkilatı  23 Kasım 2015 Pazartesi günü Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Meclis Başkanı olarak göreve gelen İsmail Güleroğlu’na  tebrik ziyaretinde bulundular.

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün; “Ülkemiz ekonomisinde büyük paylara sahip sanayici ve ticaret erbabının temsilcisi olan Çorlu TSO’nun yöneticileri olarak her zaman başarıya ulaşmanızı temenni ediyorum. Bizler, birlik ve beraberlik içinde olursak bölgemiz için yapamayacağımız şey yoktur. Yeni görevinizde başarılar diliyorum”dedi.

Ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getiren Çorlu TSO Meclis Başkanı İsmail Güleroğlu; “Devraldığımız bayrağı daha da ileriye taşıyacağız. Hepimiz bölgemiz için çalışıyoruz. Ortak hedefimiz bölgemizi ileriye taşımaktır. Çorlu TSO olarak Çorlu’nun gelişimi için  her projede yer almaya hazırız. Başarı dileklerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABER GÖRSELLERİ