Çorlu SGK Müdürü Zeynep Yılmaz’dan Çorlu TSO Başkanı Enis Sülün’e Ziyaret

23 Kasım 2015
Çorlu SGK Müdürü Zeynep Yılmaz’dan Çorlu TSO Başkanı Enis Sülün’e Ziyaret

Çorlu Sosyal Güvenlik Kurumu (Çorlu SGK) Müdürü Zeynep Yılmaz 23 Kasım 2015 Pazartesi günü Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün’e ziyarette bulundu.

ÇORLU SGK MÜDÜRLÜĞÜ’NÜN ÇALIŞMALARINI TAKDİR İLE KARŞILIYORUZ

Tüm kurumlarla işbirliği içerisinde çalışarak bölgemiz halkına yönelik hizmet üretme amacıyla hareket eden Çorlu SGK Müdürlüğü’nün çalışmalarını Çorlu TSO olarak takdir ile karşıladıklarını belirten Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; “Diğer kurum ve kuruluşlarla sürekli istişare halinde olarak ortak aklın hâkim olduğu bir hizmet anlayışını benimsiyoruz. İki kurum arasındaki işbirliklerinin ve bilgi paylaşımının geçmişte olduğu gibi sürdürüleceği inancı ile gerçekleştireceğimiz çalışmalarda aynı gayreti göstererek sizlere destek olmak bizleri mutlu edecektir” dedi.

BÖLGEMİZİN GELİŞİMİ NOKTASINDA GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIMIZA İNANIYORUM

Çorlu SGK Müdürü Zeynep Yılmaz; Kurum ve kuruluşlarla, vatandaşlarla gereken iletişim ve paylaşımları yapmak sureti ile bölgemizi  en iyi seviyelere getirmek için çalışmalarımız devam ediyor. Bölgemizin gelişimi noktasında güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Ziyaret;  yapılması planlanan projeler hakkında fikir alışverişinde bulunulması ile son buldu.