Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu ve Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç´tan Çorlu TSO´ya Ziyaret

11 Haziran 2015

Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu ve Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, 11 Haziran 2015 Perşembe günü Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nı (Çorlu TSO) ziyaret etti.

Ziyarette; Çorlu TSO Meclis Başkanı Metin Akgün, Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; İsmail Köroğlu ve Engin Adıgüzeloğlu, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Serkant Hocaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri; İbrahim Gönül, Cevat Sevim, Hüseyin Ersoy ve Fatih Keskin hazır bulundular.

Çorlu TSO Yöneticilerine misafirperverliklerinden ötürü teşekkür eden Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu; Çorlu, Trakya Bölgesi için son derece önemli bir konumda bulunmaktadır. Gerek sanayisi gerekse iş hacmi olarak Türkiye'nin birçok ilinden daha büyük bir ilçedir, ifadelerini kullandı.

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu ve Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç'ın ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Çorlu TSO'nun faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulundu.

Lojistik Köy Projesi, İleri Teknoloji Üniversitesi ve Çorlu Fuar Alanı hakkında açıklamada bulunan Sülün; Odamız olarak Bölgemizin ve Çorlumuzun gelişimi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz, dedi.

HABER GÖRSELLERİ