Çorlu TSO 2014 Kurumlar Arası 2. Halı Saha Futbol Turnuvası Sona Erdi

15 Eylül 2014
Çorlu TSO 2014 Kurumlar Arası 2. Halı Saha Futbol Turnuvası Sona Erdi
 Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen 2014 Kurumlar Arası 2. Halı Saha Futbol Turnuvası  12 Eylül 2014 Cuma günü sona erdi. Turnuvanın birincisi Yeni Sanayispor olurken Adliyespor ikinci, Emniyetspor ise üçüncü oldu.

"12 TAKIM ŞAMPİYONLUK MÜCADELESİ VERDİ"

Turnuvaya katılan Çorlu Gazeteciler Derneği, Yeni Sanayi, Bölge Trafik, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası, İŞTRAK, Adliyespor, Beyaz Grupta, Jandarma, Ergene Belediyesi, Sağlıkspor, Maliyespor, Çorlu SMMMO, Emniyetspor, Kırmızı Grupta yer aldı.

"EMNİYETSPOR PENALTILARLA ÜÇÜNCÜLÜĞÜ KAZANDI"

Turnuvanın üçüncülük dördüncülük mücadelesi Emniyetspor ve Sağlıkspor arasında oynandı. 60 dakikalık süre boyunca birbirine üstünlük sağlayamayan iki takımın mücadelesi 0-0 sonuçlandı. Direkt olarak penaltı atışlarına giden karşılaşmayı Emniyetspor 4-3 kazanarak turnuvada üçüncü oldu.

"YENİ SANAYİSPOR FİNALİ 5-1 KAZANDI"

Yeşiltepe Semt Sahası'nda oynanan final mücadelesinde rakibi Adliyespor'u 5-1 mağlup eden Yeni Sanayispor turnuvanın galibi olarak şampiyonluk kupasını kaldırdı.

"SPOR'A OLAN SEVGİ VE MERAK'IN ARTMASI ÇOK ÖNEMLİDİR"

Turnuva sonunda bir açıklama yapan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; "İkincisini düzenlediğimiz '2014 Kurumlar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası'na katılan tüm takımlara teşekkür ederiz.Önemli olan böyle bir etkinlikle spora olan sevginin ve merakın artmış olmasıdır.Turnuvaya katılımlarınızdan ve centilmence mücadele etmenizden dolayı hepinizi kutluyorum" dedi.

Şampiyon olan Yeni Sanayispor'a kupasını Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz takdim etti.

İkinci olan Adliyespor, kupasını Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel'in elinden aldı.

Üçüncü olan Emniyetspor kupasını Çorlu İlçe Emniyet Müdür Vekili M. İzzet Ersoy'un elinden aldı.