Toprak Mahsulleri Ofisi Tekirdağ İl Müdürü’nden Çorlu TSO Başkanı Enis Sülün’e Ziyaret

5 Mart 2015
 Toprak Mahsulleri Ofisi Tekirdağ Şube Müdürü Yaşar Fidancı, Toprak Mahsulleri Ofisi Çorlu Ajansı Amiri Hakkı Ağzıbüyük, Muhasebeci Necla Güven ve Hatice Aydın, Çorlu Ticaret  ve  Sanayi  Odası (Çorlu TSO) Yönetim  Kurulu  Başkanı Enis Sülün'e   05 Mart 2015 Perşembe günü ziyarette bulundular.
  Toprak Mahsulleri Ofisi Tekirdağ Şube Müdürü Yaşar Fidancı; 2013 yılında düzenlenen "Ekmek İsraf Etme" kampanyasının tanıtımına verilen destekten dolayı  Çorlu TSO'ya teşekkür etti.

Aynı kampanyanın bu yıl da yapılacağını belirten Fidancı; ekmek tasarrufunun ülke ekonomisine büyük faydalar sağladığını, söz konusu kampanya sayesinde günlük 7,8 milyon TL ve yıllık olarak da 2,8 milyar TL tasarruf sağlandığını belirtti. Ayrıca; Bilinçli ve ekonomik ekmek tüketimi konusunda kamuoyunun bilgilendirilmesi gerektiğini ekleyen   Yaşar Fidancı, bu konuda destek beklediklerini dile getirdi.

Ziyaretlerinden memnuniyetini dile getiren Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; Odamız olarak kampanyaya elimizden gelen her türlü desteği vereceğiz"dedi.