Tekirdağ İli Oda ve Borsaları Ortak İstişare Toplantısı Odamız Ev Sahipliğinde, TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop´un Teşrifleriyle Gerçekleşti

4 Kasım 2019
Tekirdağ İli Oda ve Borsaları Ortak İstişare Toplantısı Odamız Ev Sahipliğinde, TBMM Başkanı  Prof. Dr. Mustafa Şentop´un Teşrifleriyle Gerçekleşti

Odamız ev sahipliğinde düzenlenen oda ve borsa başkanları istişare kurulu toplantısına Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop katıldı.

Yönetim Kurulu Başkanımız İzzet Volkan ve Meclis Üyelerimizin iştirak ettiği toplantıya, Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay ile Tekirdağ ili Oda ve Borsaları’nın Başkanları  Meclis Üyeleri ve Genel Sekreterleri katılımda bulundu.

Düzenlenen programda açılış konuşmasını gerçekleştiren Yönetim Kurulu Başkanımız İzzet Volkan, “Bugün Tekirdağ İlimizde oda ve borsalarımızın yönetim kurulu başkanları, meclis başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile istişare toplantısı yapıyoruz. TBMM Başkanımız Mustafa Şentop bugün bizlerle. 1 Kasım Çorlu’nun düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü. Özellikle de bu tarihi seçtik ve toplantımızı Çorlu’da yapma kararı aldık. Bu önemli günde aramızda olduğunuz için çok teşekkür ediyorum.  Odalar ile birlikte çalışmaya devam edeceğiz. İnşallah yakın zamanda bu çalışmalarımız meyvelerini verecektir.” Dedi.

Toplantının ana hatlarından bahseden Volkan; "Özellikle Tekirdağ ili genelinde vizyon oluşturulması, şehirle ilgili planlamanın yapılması, yatırımların nerede ve nelere yapılabileceğini belirlememiz gerekmektedir.  Bizim esas amacımız 10 sene sonra nasıl bir Tekirdağ görmek istiyoruz? Bunun üzerinde durarak istişarelerle çözüme gitmektir. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.” İfadelerini Kullandı.

‘KURTULUŞ GÜNÜNDE ÇORLU’DA OLMAKTAN MEMNUNUM’

1 Kasım Çorlu’nun düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü ile ilgili konuşan Şentop, “Bugün, Çorlu'muzun düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nda istişare toplantısına katıldım ve böyle bir günde Çorlu'da bulunmaktan memnuniyet duyduğumu ifade ettim” dedi.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop toplantı sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

HABER GÖRSELLERİ