Çorlu TSO Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Gönül “Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi Tebliği” Bilgilendirme Toplantısına İştirak Etti

31 Ekim 2014

T.C. Tekirdağ Valiliği İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından yürütülen, Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Kapsamında Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi Hakkında Tebliğ (2014/43) Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.

Tebliğ uygulamalarını anlatmak üzere yatırımcılara yönelik 31 Ekim 2014 tarihinde Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü toplantı salonunda bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Toplantıya Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Gönül katılımda bulundu.