3. Trakya Doğada Yaşam Fuarı Açılış Töreni Gerçekleşti

15 Mayıs 2024
3.  Trakya Doğada Yaşam Fuarı Açılış Töreni Gerçekleşti

Ülkemizin çeşitli yerlerinden birçok ziyaretçiyi Çorlu’ya çeken  3. Trakya Doğada Yaşam Fuarı açılış töreni gerçekleşti.

Törene; Çorlu Kaymakamı Sayın Murat EREN, Çorlu Belediye Başkanı Sayın Ahmet SARIKURT, Ergene Belediye Başkanı Sayın Müge YILDIZ TOPAK, Saray Belediye Başkanı Sayın Abdül TAŞYASAN, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet VOLKAN, Meclis Başkanı Erdim NOYAN, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kaya KUMYOL, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ertuğrul ADIGÜZEL, Yönetim Kurulu Üyeleri; İsmail KORKUT, Elif PERÇİNOĞLU, Umut GÜNGÖR, Genel Sekreter İbrahim KARAĞÖZ, S.S. Çorlu Koordine Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi  Yönetim Kurulu Başkanı Zeki DOBRUCALI  katılımda bulundu.

Törenin açılış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Başkanı İzzet VOLKAN; “Bugün Renkli Fuarcılığın bölgemizde gerçekleştirdiği yine  farklı bir fuardayız. Gelişimini çok iyi bildiğim bu fuar alanının inşaat sürecinde elimden geldiğince yanında olmaya çalıştım. Bölgemizde uzmanlaştığı tarım fuarından sonra ülkemizin yeni girişim ve gelişim sektörlerinden biri olan doğada yaşam fuarının üçüncüsü gerçekleşiyor. Bu fuar sadece Çorlu Fuarı değil, Trakya fuarı olarak adlandırılıyor. Trakya’dan hem katılımcılarımızı hem misafirlerimize ev sahipliği yapıyor. Biz ısrarla söylüyoruz. Çorlumuz hem Trakya’nın hem de Türkiye’nin kalbi” ifadelerini kullandı.

Açılış töreninin akabinde; Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ve  TOBB Tekirdağ Kadın Girişimciler Çorlu İcra Kurulu’nun ve fuara katılan firmaların stantları ziyaret edildi.

HABER GÖRSELLERİ
3.  Trakya Doğada Yaşam Fuarı Açılış Töreni Gerçekleşti