7 Mayıs 2024
Kocaeli Sanayi Odası Odamızı Ziyaret Etti

Kocaeli Sanayi Odası Meclis Başkanı Sayın Hasan Tahsin TUĞRUL beraberinde 18. Meslek Komitesi Başkanı Erol ŞEHİRALTI, Komite Başkan Yardımcısı Çiğdem İSHAKOĞLU, Komite Üyeleri; Taşkın ÖZKAL, Hakan KOÇAK, Gökhan ARSLAN, Özgür İSHAKOĞLU ile birlikte Odamıza ziyarette bulundu.
Ziyarette; Çorlu TSO Meclis Başkanı Erdim NOYAN, Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem TUNALI, Yönetim Kurulu Üyeleri; İsmail KORKUT, Umut GÜNGÖR ve Genel Sekreter İbrahim KARAĞÖZ hazır bulundu.
Odamız 2., 5. ,10. Meslek Komitesi üyeleri ve Kocaeli Sanayi Odası 18. Meslek Komitesi Üyeleri ile Alüminyum, Bakır ve Hava Taşıt Parçaları Sektör Temsilcileri bir araya gelerek yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri hakkında istişare toplantısı gerçekleştirdiler.

HABER GÖRSELLERİ