Çorlu TSO Başkanları Çorlu Adliye Sarayı Temel Atma Törenine İştirak Ettiler

27 Ekim 2014
Çorlu TSO Başkanları Çorlu Adliye Sarayı Temel Atma Törenine İştirak Ettiler

İlimizde bulunan Adalet Bakanı Sayın Bekir Bozdağ; 35.779 m2 yüzölçümlü taşınmaz üzerinde projelendirilmiş, 46.053,80 m2 inşaat alanına sahip Çorlu Adliye Sarayı Temel Atma Törenine katıldı.

Törene Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Metin Akgün ve Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün iştirak ettiler.
Törende açılış konuşmalarını Çorlu Başsavcısı Habip Korkmaz ve Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi yaptı.
Ardından törende konuşan Vali Ali Yerlikaya, "Çorlu İlçemize yeni Adliye Sarayı'nın kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim. Çorlumuzun hak ettiği bir hizmet binası olacağına inanıyorum" dedi.
Törende bir konuşma yapan Bakan Bozdağ, "Çorlu'da yaptığımız Adliye Binası tabi ki Tekirdağ için yeterli değil. Tekirdağ merkezde de Tekirdağ Adliye Sarayı'nın, Tekirdağ'ımıza kazandırılması da planlarımız içerisindedir. Çorlu Adliye Sarayımızın, Çorlumuza hayırlı olmasını diliyorum. Bu inşaatın kazasız tamamlanmasını, planlanan kalite ve standartta Çorlu'ya hizmet edecek şekilde en kısa sürede sunulmasını temenni ediyorum" dedi.
Konuşmaların ardından Bakan Bozdağ, Vali Yerlikaya, Milletvekilleri Özlem Yemişçi ve Ziyaettin Akbulut, Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcısı Fevzi Büyüktümtürk ile konukların katılımıyla temel atma töreni gerçekleştirildi.