Çorlu TSO´dan Çorlu TB Yönetim Kurulu Başkanlığı Görevine Seçilen Özer CİN´e Ziyaret

17 Temmuz 2024

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet VOLKAN, Meclis Başkanı Erdim NOYAN, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı; Cem TUNALI, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ertuğrul ADIGÜZEL, Yönetim Kurulu Üyeleri; İsmail KORKUT, Umut GÜNGÖR, Ahmet BAYRAM ve Elif PERÇİNOĞLU, Çorlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine seçilen Özer CİN’e ziyarette  bulunarak yeni görevinde başarılar dilediler.

Ziyarette; Çorlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özer CİN, Meclis Başkanı, Mustafa Yavuz AKIN, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ekrem AKALIN, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi  Mehmet Ali YAVUZ hazır bulundu.

Nazik ziyaretlerinden dolayı  teşekkürlerini sunan Çorlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özer CİN, hayata geçirilecek proje ve çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerini ileten Yönetim Kurulu Başkanı İzzet VOLKAN, Odalarımız ve Borsalarımız ile ortak sinerji yaratarak hareket etmemiz, bölgemiz için ileriye dönük fikirler ve çözümler üretmemiz demektir. Odamız olarak her konuda Ticaret Borsamız  ile ortak çalışmalar yapmaya devam edeceğiz” dedi.