Çorlu Ticaret Borsası Odamızı İadei Ziyarette Bulundu

22 Ağustos 2024
Çorlu Ticaret Borsası Odamızı  İadei Ziyarette Bulundu

Çorlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Özer CİN, Meclis Başkanı Sayın Mustafa Yavuz AKIN, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi  Sayın Mehmet Ali YAVUZ, Başkanvekili Sayın Hüseyin ÇETİNER ve Meclis Üyesi Sayın Aydoğan EREN Odamıza iadei ziyarette bulundular.

Ziyarette; Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet VOLKAN, Meclis Başkanı Erdim NOYAN, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı; Cem TUNALI, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ertuğrul ADIGÜZEL, Yönetim Kurulu Üyeleri; İsmail KORKUT, Elif PERÇİNOĞLU, Umut GÜNGÖR ve Genel Sekreter İbrahim KARAĞÖZ hazır bulundu.

Ziyarette; Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet VOLKAN Odamız ve Borsa ile yapılacak  işbirlikleri, hayata geçirilecek proje ve çalışmalar hakkında bilgiler verdi.