Çorlu Kültür ve Sanat Derneği Çorlu TSO Başkanı Özlem Yemişçi´yi Ziyaret Etti

28 Temmuz 2009
Çorlu Kültür ve Sanat Derneği Çorlu TSO Başkanı Özlem Yemişçi'yi Ziyaret Etti

Çorlu Kültür ve Sanat Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Aysel ERGÜNEY, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gülten ÜSTÜNER, Yönetim Kurulu Üyeleri; Gülçin BABAOĞLU, Cansen KULECİ, 28 Temmuz 2009 Salı günü Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Başkan Yardımcısı Özlem YEMİŞÇİ’ye ziyaret ettiler.
Çorlu Kültür ve Sanat Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Aysel ERGÜNEY ve Yönetim Kurulu Üyeleri; Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Özlem YEMİŞÇİ’ye yeni görevinde başarılar dileyerek; dernek faaliyetleri hakkında bilgiler ve Çorlu’nun Kültür ve Sanat yaşamında tespit ettikleri eksiklikleri sundular.
Yaşamda ki en önemli iki bulgu olan kültür ve sanatın buluştuğu Dernek Yöneticileri ile tanışmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren  Özlem YEMİŞÇİ; “Kültür , belirli bir toplumda yada toplulukta yetişen insanların, öğrendikleri beceri, dil, inanç, davranış ve alışkanlıklardır. Kültür, bir insanın, yaşadığı toplumdan aldığı tüm beceri ve alışkanlıkları kapsar. Bir milletin, bir halkın ya da toplumun yaşam biçimini oluşturur. Sanat ise insanlık tarihinin her döneminde var olan bir olgudur. İnsanlığın geçirdiği evrimler yaşama biçimlerini, yaşama bakışlarını, sanat biçimlerini ve sanata bakışlarını değiştirmiş, her dönemde ve her toplumda, sanat farklı görünümlerde ortaya çıkmıştır. Sanatın Çorlumuzda, Çorlumuza yakışır bir şekilde daha iyi görünümlere bürüneceğine inanıyorum. Çalışmalarınızda daima başarılar diliyorum’ dedi.