´´Yetenek Her Yerde´´ Temalı Bölgesel Yetenek Fuarı

26 Aralık 2023

SAYIN ÜYEMİZ,

İlgi: Tekirdağ Valiliği İl Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü’nün 25.12.2023 tarih ve  5366525 sayılı yazısı,

İlgide kayıtlı yazıda, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı'nın koordinesinde Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde (Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi'nin katkılarıyla) üniversiteli gençler için istihdam konusunda fırsat eşitliği sağlanmasına ve istihdam edilebilirliklerinin arttırılmasına yönelik "Yetenek Her Yerde" temalı, Bölgesel Kariyer Fuarının 27-28 Aralık 2023 tarihlerinde Edirne ilinde gerçekleştirileceği belirtilmiştir.
Bu kapsamda; 27-28 Aralık 2023 tarihinde Edirne İlinde gerçekleştirilecek olan "Yetenek Her Yerde" Trakya Bölge Yetenek Fuarı'nı bilgilerinize sunarız.