İşbirliği Talebi - Bangladeş

26 Haziran 2024

SAYIN ÜYEMİZ,

İlgi: TOBB ‘nin 24.06.2024 tarih ve  6202 sayılı yazısı,

İlgide kayıtlı yazıda, Bangladeş firması Blue Bangladesh Consultancy (https://www.bluebangladesh.com/) tarafından kamuya ait Bangladesh Satellite Company Limited (BSCL) firmasının satış temsilciliği konusunda anlaşma imzaladıkları ve BSCL dışında uydu şirketi olarak faaliyet göstermeye yetkili tek firma oldukları belirtilmiştir.
Bangladeş'in Banghabandu-2 isimli ikinci uydusunun fırlatılmasına yönelik çalışmalarda kullanılmak üzere dokümantasyon/ fiyatlandırma konularında danışmanlık, yer gözlem uydu hizmetleri ve yüksek çözünürlüklü uzaktan algılanan görüntüler tedariki konularında Türk firmalarla işbirliği yapmak istedikleri ifade edilmektedir.
Firma tarafından iletilen talep yazısı ekte sunulmakta olup, ilave bilgi için ilgili Dakka Ticaret Müşavirliği ([email protected]) ile iletişime geçmesinin faydalı olacağı iletilmektedir.

Bilgilerinize sunarız