Çorlu TSO 5. Meslek Komitesi ve Keşan TSO 5. Meslek Komitesi Sektörel Değerlendirme ve İş Birliği Toplantısını Gerçekleştirdi

24 Mayıs 2023

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) 5. Meslek Komitesi ve Keşan Ticaret ve Sanayi Odası (Keşan TSO) 5. Meslek Komitesi sektörel değerlendirme ve iş birliği toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantıya; Çorlu TSO 5. Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal Atak, Komite Üyeleri; Cem Tunalı, Ahmet Mert ve Ufuk Çakmak, Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı, Komite üyeleri ve Genel Sekreter Yardımcısı Kadir Can Tuç katılımda bulundu.

Toplantı kapsamında karşılıklı sektörel değerlendirmelerde bulunarak, bilgi alışverişi yapıldı.