11 Haziran 2024
Odamız 5. Meslek Komite Heyeti Üye Ziyaretinde Bulundular

Odamız 5. Meslek Komite heyeti; odamız üyeleri arasında bulunan Timfog Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Marmaraereğlisi Şubesi, Technowell Mühendislik İklimlendirme Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Marmaraereğlisi Şubesi, Marmarasol Organik Gübre Tarım Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi ve As Beton Ve Beton Elemanları Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Marmara Ereğlisi Şubesi firmalarını ziyaret ettiler. Yapılan üye ziyaretlerine 5. Meslek Komitesi Başkanı Vildan YAYLACIK, Komite Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal ATAK ve Komite Üyesi Ahmet MERT ziyaretlere eşlik etti. Ziyaretler esnasında Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak; odamız ve 5. Meslek Komitesi faaliyetleri ile ilgili yapılabilecek çalışmalar hakkında görüşülerek, bilgi alışverişinde bulunuldu.

HABER GÖRSELLERİ