Odamız 7. Meslek Komitesi, Nitelikli Ara Eleman Sorunları İle İlgili Sektörel Sorunları İstişare Etti

25 Nisan 2023
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası 7. Meslek Komitesi 25 Nisan 2023 Salı günü öncelikle oto bakım onarım ve sonrasında da diğer sektörlerdeki nitelikli ara eleman ve stajyer öğrenci sorunlarını istişare etmek amacıyla ile Odamızda bir araya geldi. Toplantıya Meslek Komitesi Başkanı Ergin FINDIK, Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Tamer ÖZKÜTÜK ve Meslek Komitesi Üyelerinden; Erdem ERGÖR, Mutlu TURNA, Tamer SERT ve Ali Rıza FINDICAK VE 5. Meslek Komitesi Başkanı Vildan YAYLACIK UYANIK katılırken, Çorlu Ahi Evran Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ümit BİLİR, Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Bayram DOĞRU ve ilgili sektörlerdeki katılımcılar, nitelikli ara eleman ve stajyer öğrenci sorunları ile yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundular.
HABER GÖRSELLERİ