Odamız 11. Meslek Komitesi ve Keşan Ticaret ve Sanayi Odası 4. Meslek Komiteleri Arasında Kıyaslama Çalışması Gerçekleşti

19 Kasım 2021

Odamız 11. Meslek Komitesi ve Keşan Ticaret ve Sanayi Odası 4. Meslek Komiteleri arasında 18 Kasım 2021 Perşembe günü kıyaslama çalışması gerçekleşti.

Kıyaslama çalışmasına; Odamız 11. Meslek Komitesi  Başkanı Fatih Balkan, Başkan Yrd. Veis Özgür, Komite Üyeleri; Ertuğrul Adıgüzel, Zihni Kumaşoğlu ve Keşan TSO  4. Meslek Komitesi Üyeleri  katılımda bulundu.

Düzenlenen toplantıda  Dijitalleşme ve E-Ticaret konuları başta olmak üzere; akreditasyon kapsamında iki Odanın yaptıkları ve gelecek dönemde işbirliğinde yapacakları faaliyetler ile ilgili de görüşmelerde bulunuldu. “Üye Bilgileri”, “İş Planlama ve Yönetim”, “Basın Yayın İletişim Çalışmaları”, “İş Geliştirme”, “Üye Memnuniyeti”, “Ulusal Ticareti Geliştirme”, “Uluslararası Ticareti Geliştirme” konu başlıklarında kıyaslamalar yapıldı.