Çorlu Belediye Başkanı Sayın Ahmet Sarıkurt ve Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; 6. Meslek Komitesi Üyeleri ile Bir Araya Gelerek İstişarelerde Bulundu

7 Eylül 2021
Çorlu Belediye Başkanı Sayın Ahmet Sarıkurt ve Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan;  6. Meslek Komitesi Üyeleri ile Bir Araya Gelerek İstişarelerde Bulundu

Çorlu Belediye Başkanı Sayın Ahmet Sarıkurt, Belediye Başkan Yardımcıları; Özcan Tunçcan ve Oktay Çolpan’ın iştirak ettiği toplantıya, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan katılım sağladı.

Toplantıya; 6. Meslek Komitesi Başkanı Ali Çavuş, Başkan Yardımcısı Ersin Arda ve Komite Üyeleri Mustafa Güçlü, Osman Cengiz ve Kemal Er katılım gösterdi.

Toplantıda, 6. Meslek Komitesi için gelişime açık alanlar üzerine istişarelerde bulunuldu.