Çorlu TSO 13. Meslek Komitesi İle Çerkezköy TSO 10. Meslek Komitesi Kıyaslama Çalışması Gerçekleştirdi

4 Aralık 2019

Odamız 13. Meslek Komitesi ve Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası 10. Meslek Komitesi arasında 03 Aralık 2019 Salı günü kıyaslama çalışması gerçekleşti.

Kıyaslama çalışmasına; Odamız 13. Meslek Komitesi  Başkanı Özber Çetin, Komite Üyeleri; Umut Güngör, Ümit Kurtulmuş, Hüseyin Toker, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası 10. Meslek Komitesi Başkanı Ercan Çorbacı, Başkan Yardımcısı Ayben Erdoğan, Komite Üyeler; Mustafa Seçkin, Murat Narçın ve Ahmet Kanburoğlu katılımda bulundu.

Toplantıda; sektörel sorunlar hakkında istişarelerde bulunularak Meslek Komiteleri kıyaslama çalışması yapıldı.

HABER GÖRSELLERİ