KOBİlerin AB Ülkelerine İhracatındaki Sorunları Çalıştayı

27 Mart 2019

Tarih:27.03.2019

Sayı:3023

Eurochambres – TOBB işbirliğinde yürütülen Türkiye – AB İş Diyaloğu (Turkey-EU Business Dialogue) TEBD Projesi kapsamında, “KOBİ’lerin AB Ülkelerine İhracatındaki Sorunları” konusundaki Çalıştay 02 Nisan 2019 tarihinde Odamızda düzenlenecektir.

AB ile olan ticari ilişkilerimizi daha dengeli kılmak adına KOBİ’lerimizin İhracatla ilgili yaşadıkları sorunların dile getirilmesi ve çözüm önerilerinin hazırlanması amacıyla düzenleyeceğimiz “KOBİ’lerin AB Ülkelerine İhracatındaki Sorunları” konulu Çalıştayımız interaktif bir şekilde gerçekleştirilecektir.

Çalıştaya katılımcı sayısı sınırlı olup, https://www.corlutso.org.tr/akademi.html (Çorlu TSO Akademi) adresinden başvurmanız dahilinde ön kaydınız gerçekleşecektir. Çalıştay katılımcılarına Odamız tarafından katılımları için teyit verilecektir.

Bilgilerinize sunarız.

Not: Sadece Üyelerimiz katılım gösterebilir.

KOBİLERİN AB ÜLKELERİNE İHRACATINDAKİ SORUNLAR ÇALIŞTAYI

Yer: Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası, Meclis Salonu