Çorlu TSO Gıda Sektörü Üyeleri "21. Worldfood İstanbul Gıda Fuarı ve 28. IPACK 2013" Fuarına Ziyarette Bulundular

9 Eylül 2013
Çorlu TSO Gıda Sektörü Üyeleri

28. Uluslararası Ambalaj, Paketleme ve Gıda İşleme Sistemleri Fuarı (IPACK 2013) ile eş zamanlı olarak yapılan 21. Uluslararası Worldfood İstanbul Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı 05-08 Eylül tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi / Cnr Expo'da gerçekleşti.

Türkiye'nin alanında en büyük fuarı olan, sektörün devlerini bir araya getirip sektördeki gelişmeleri, yenilikleri ve fırsatları profesyonel ziyaretçiler için sergileyen Fuarda; Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Adıgüzeloğlu, Meclis Üyeleri; Atilla Gaygusuzoğlu, Ali Babadağı, Disiplin Kurulu Başkanı Timur Gaygusuzoğlu, Disiplin Kurulu Üyesi Şaban Mısırlıoğlu, Çorlu TSO 8. Meslek Komite Başkan Yardımcısı Gürkan Satırcıoğlu, Çorlu TSO 8. Meslek Komite Üyesi  Zeynel Yurtseven ve Odamız üyeleri  fuar alanına ziyarette bulundular.

Sektörün gelişmesinde ve yeni pazarlara açılmasında önemli bir rol üstlenen Gıda Worldfood İstanbul Fuarı, katılımcılarına da birçok avantaj sağlamıştır. Türk gıda ve içecek sektörü, fuarla birlikte son yıllarda büyük gelişmeler kaydetmiş, krizleri geride bırakmış ve yurt dışında yapılan ziyaretçi ve tanıtım çalışmaları sayesinde bölge pazarındaki önemini artırmıştır.