Otomatik Finansal Bilgi Değişimi Konferansı

Tarih     :19/10/2015

Sayı       :11276

İlgi: TOBB’nin 15.10.2015 tarihli ve 0411/18891 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Türkiye İsviçre Ticaret Odasınca ve Union Bancaire Privee sponsorluğunda “Otomatik Finansal Bilgi Değişimi” teması altında 21 Ekim 2015 tarihinde Ankara Mövenpick Otelde bir konferans düzenleneceği bildirilmiştir.

Ancak organizatörler tarafından söz konusu konferansın ileri bir tarihe ertelendiği bildirilmiş olup yeni tarihin bilahare bildirileceği belirtilmiştir.

Bilgilerinize sunarız.