TÜRKONFED ve TRAKYASİFED, Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün´ü Ziyaret Etti

1 Temmuz 2014
  Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu ( TÜRKONFED) Başkan Danışmanı ve Rapor Yazarı Doç. Dr. Ümit İzmen, Genel Sekreter Arda Batu, Ekonomi Uzman Yard. Yasemin Özbal, Trakya Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (TRAKYASİFED) Yönetim Kurulu Başkanı - Silivri KADİGER Yön. Kur. Başk. Aynur Süleymanoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı - Edirne Sanayiciler ve İş Adamları Derneği (SİAD) Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Açıkgöz, Yön. Kur. Genel Sekreteri - Çorlu İş İnsanları ve Sanayiciler Derneği (ÇİSAD) Başkanı Emrihan Aydın,ve TRAKYASİFED Sayman Üyesi - Lüleburgaz Sanayiciler ve İş Adamları Derneği (SİAD) Yön. Kur. Bşk. Ahmet Azmi Mutlu 01 Temmuz 2014 Salı günü Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün' e ziyarette bulundular.

Gerçekleşen ziyarette faaliyetler ve yapılacak işbirlikleri hakkında istişarelerde bulunuldu.