Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, NKUTEK Teknoloji Geliştirme Bölgesi A.Ş Genel Kurul Toplantısına Katıldı

10 Temmuz 2014
      Namık Kemal Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetici Anonim Şirketi genel kurul toplantısı 10 Temmuz Perşembe günü NKÜ Rektörlük Binası Toplantı Salonunda gerçekleşti.

Genel Kurul Toplantısı'na NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek,  Tekirdağ Vali Yardımcılığı Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanı Mustafa Yel, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, NKUTEK Genel Müdürü Bülent Eker ve Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün katılımda bulundular.

NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek; "Tekirdağ  tarımı gelişmiş, liman ve lojistik kentidir. Bu fırsatı iyi değerlendirerek, halkımızın ihtiyacına yönelik hizmet vermemiz gerekiyor" dedi.