Tekirdağ KOSGEB Hizmet Müdürlüğü´nün Yeni Müdürü Tolga Erkan, Çorlu TSO´yu Ziyaret Etti

24 Temmuz 2014
KOSGEB Tekirdağ Hizmet Müdürlüğü görevine atanan Tolga Erkan, 24.07.2014 Perşembe günü Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün'ü makamında ziyaret etti.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın çalışmaları hakkında Enis Sülün'den bilgiler alan Erkan, yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alış - verişinde bulundu.

Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; "KOSGEB ile birlikte gerçekleştirmiş olduğumuz çalışmalar neticesinde birçok girişimci vatandaşımız iş sahibi olmuştur. Ortaklaşa düzenlemiş olduğumuz faaliyetlerin devamının gelmesini temenni ediyor ve yeni görevinizde başarılar diliyorum" dedi.