Çorlu TSO Meclis Başkanı Metin Akgün ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Köroğlu ÇİSAD Dayanışma Gecesine İştirak Ettiler

6 Mart 2014

Çorlu İş İnsanları ve Sanayiciler Derneği (ÇİSAD), üyeleri arasında dayanışmayı artırmak amacıyla 04 Mart 2014 tarihinde Yalı Restoranda düzenlenen yemekte bir araya geldi.
Devir Teslim Töreni'nin yapıldığı ve yeni üyelere üyelik beratlarının verildiği geceye, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Ercan Karakuş, Adalet Komisyonu Başkanı Nevzat Yörük, NKÜ Çorlu Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özer Göktepe, Çorlu Vergi Dairesi Müdürü Ali Çakır, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Metin Akgün, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Köroğlu, NKÜ Biyosistem Mühendisliği Arazi ve Su Kaynakları Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Halim Orta, NKÜ Çorlu Mühendislik Fakültesi Öğretim Görevlisi İ.Feda ARAL, ÇİSAD Yönetim Kurulu Başkanı Emrihan Aydın ve Yönetim Kurulu üyeleri, ÇİSAD Eski Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bilim Kurulu Üyeleri, ÇİSAD Platform Başkanları ile üyeler katıldılar.
Devir Teslim ve Plaket Töreni
9. Dönem Yönetim Kurulu üyelerine plaket töreninde, Ayhan Civan'a plaketini Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Başkan Yardımcısı Mehmet Candan'a plaketini Cumhuriyet Başsavcısı Ercan Karakuş, Başkan Yardımcısı Celal Öğücü'ye plaketini Adalet Komisyonu Başkanı Nevzat Yörük, Başkan Yardımcısı Bora Tufan'a plaketini Vergi Dairesi Müdürü Ali Çakır, Sayman Ahmet Yılmaz'a plaketini NKÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özer Göktepe ve üye Sinan Kumyol'a plaketini Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Metin Akgün takdim ettiler. Düzenlenen dayanışma gecesinin sponsorluklarını üstlenen Özakkurt Hafriyet ve Nakliye firma sahibi Mehmet Kurt ve Mega Çelik Yapı Sanayi Tic. Ltd. Şti Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Faruk Erdem'e plaketlerini ise Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Köroğlu verdiler.