Çorlu TSO Tarafından Şubat- Mart ve Nisan Aylarında Gerçekleştirilen Eğitimlere 860 Kişi Katıldı

15 Mayıs 2014

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın üyelerine yönelik olarak düzenlediği eğitimler kapsamında Şubat - Mart ve Nisan aylarında 20 eğitim gerçekleştirildi.

Düzenlenen eğitimler sonucunda 860 kişi sertifikalı eğitim programına katılarak eğitim sertifikalarını aldılar.

"EĞİTİMLER KATILIMCILARIMIZA KARİYER ANLAMINDA FAYDA SAĞLAYACAKTIR"

Katılımcılar için eğitimlerin öneminden bahseden Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, "Üyelerimizin iş hayatında daha verimli çalışmasını sağlamak amacıyla Şubat - Mart ve Nisan aylarında gerçekleştirdiğimiz 20 eğitime 860 kişi katılım sağlamıştır. Sertifikalı eğitim programlarımız katılımcılara kariyer anlamında büyük katkılar sağlayacaktır. Ücretsiz eğitimlerimiz Mayıs ve Haziran ayında da devam edecektir. Üyelerimiz için düzenlediğimiz eğitimlerimizin duyuruları, Odamız web sayfasında (www.corlutso.org.tr) güncel olarak yayınlanmaktadır.