Çorlu TSO Meclis Başkanı Metin Akgün, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinliklerine Katıldı

24 Nisan 2014
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Cumhuriyet Parkı'nda gerçekleştirilen Çocuk Şenliği'nde Çorlu'daki okulların yanı sıra Bulgaristan, Yunanistan ve Gürcistan'dan gelen misafir ekipler halk dansları, modern dans gösterileri yaptılar. Ayrıca konserler ve çeşitli gösteriler de düzenlendi.

On binlerce vatandaşın katıldığı Çocuk Şenliği'ne Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Çorlu Milli Eğitim Müdürü Muammer Okumuş ve Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Metin Akgün'de iştirak ettiler.