21 Şubat 2014

21.02.2014

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren üyelerimizin son teknoloji ve yeni ürünleri inceleyebileceği, tedarikçiler ile doğrudan iletişime geçebileceği; Tüyap Fuarcılık tarafından 26-29 Mart 2014 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi/Büyükçekmece'de; 11.Uluslararası İstanbul İplik Fuarı, Texpo Eurasia 2014 - 31. Tekstil Dokuma İplik Terbiye Örgü Çorap Makineleri Yan Sanayileri ve Kimyasalları Fuarı düzenlenecektir.

Yine; Tüyap Fuarcılık tarafından 24-27 Nisan 2014 tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi/Büyükçekmece'de 24.Uluslararası Konfeksiyon Makineleri, Nakış Makineleri Konfeksiyon Yan Sanayi ve Aksesuarları Fuarı düzenlenecektir.

İlgili fuarlara ziyaretçi olarak katılmak isteyen üyelerimizin 21 Mart 2014 Cuma günü saat 17:00'a kadar Odamız personeli Erhan DEBRELİ'ye  (0282.652.79.79) kayıt yaptırmaları gerekmektedir. İlgili fuarlara ulaşım ve ziyaretçi kayıt formları Odamız tarafından sağlanacaktır.

Fuarlara katılım organizasyonumuz sizlere ayrıca iletilecektir. Bilgilerinize sunarız.