ICDDA Savunma ve Havacılıkta Endüstriyel İşbirliği Günleri 2014

ICDDA Savunma ve Havacılıkta Endüstriyel İşbirliği Günleri 2014

Tarih     :26/02/2014

Sayı       : 2453

İlgi: Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü'nün 25.02.2014 tarihli ve 1362/2014 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, 14-16 Ekim 2014 tarihleri arasında ATO/Congresjum Kongre Merkezi'nde Savunma Sanayi Müsteşarlığı himayelerinde OSSA Savunma ve Havacılık Kümelenmesi ile Fransız organizasyon firması BCI'nin organizatörlüğünde gerçekleştirilecek olan Savunma ve Havacılıkta Endüstriyel İşbirliği Günleri'nde dünya savunma ve havacılık sanayinin dev isimleri Türk firmaları ile buluşmak üzere yeniden Türkiye'ye geldiği belirtilmektedir.

İkincisi gerçekleşecek olan ve 3 gün sürecek etkinliğin ilk gününde Türkiye'deki Savunma Havacılık ve Offset Pazarının Panaroması konulu konferansa katılacak olan davetli ve katılımcılar; etkinliğin 2. ve 3. gününde ise ikili iş görüşmeleri yapma fırsatı yakalayacaktır. Ayrıca orijinal ekipman üreticilerinin satın alma süreçleri ve tedarik zinciri politikaları üzerine çalıştayların da düzenleneceği etkinliğin son gününde katılımcılar dilerlerse sanayi gezisine de katılabilecekleri belirtilmiştir.

Söz konusu etkinliğe ait detaylı bilgiye http://www.bciaerospace.com/ankara adresinden ulaşabilirsiniz.

Bilgilerinize sunarız.

Genel Sekrete