Belediyelerin Katı Atıklarının Yönetimi ve Dönüşümünden Sorumlu Şirketin Özelleştirilmesi

5 Mart 2014

Tarih     :05/03/2014

Sayı       : 2694

İlgi: TOBB'nin 27.02.2014 tarihli ve 4373 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Portekiz'de belediyelerin katı yakıtlarının yönetimi ve dönüşümünde önde gelen şirketlerden EGF'nin (www.egf.pt) özelleştirilmesi hususunda, Garanti Bankası ile kurumsal bağları nedeniyle Lizbon'da da yakın işbirliği içinde bulunulan BBVA Bankası tarafından ülkemizde olası yatırımcılarla paylaşılmak üzere iletilen bilgi ve değerlendirme notlan sunulmaktadır.

Söz konusu bilgi ve değerlendirme notlarına TOBB web sitesi (www.tobb.org.tr) sağ panelinde "Hizmetler" başlığı altındaki "Uluslararası İş İmkanları/Özelleştirme ve Yatırım Projeleri" bölümünden ulaşılmaktadır.

Bilgilerinize sunarız.