2014 Çorlu TSO Üye Memnuniyet Anketi

18 Mart 2014
2014 Çorlu TSO Üye Memnuniyet Anketi

18.03.2014

Odamızın temel hedeflerinden biri üye memnuniyetinin artırılması ve üyelerimizin beklenti ve gereksinimlerinin hangi ölçüde karşılanabildiğini ortaya koymaktır. Üye memnuniyeti hizmet kalitemizin önemli göstergelerinden biri olarak kabul edilmektedir.

Üyelerimizin görüş  ve  önerilerine başvurmak ,  beklentilerini  doğru  anlamak  ve sunduğumuz hizmetleri geliştirebilmemiz amacıyla ekte tarafınıza sunulan düzenlemiş olduğumuz "Üye Memnuniyet Anketi" mizi doldurarak elden veya e-mail ([email protected]) yoluyla Odamıza iletmeniz hususunda gereğini bilgilerinize sunarız.