Buenos Aires’e Yönelik İş Adamları Heyeti

Tarih     :24/03/2014

Sayı       : 3403

İlgi: TOBB’nin 21.03.2014 tarihli ve 0411/5956 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Türk Hava Yolları’nın, Arjantin’in başkenti Buenos Aires’e başlattığı uçuş vesilesiyle, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve THY ile yapılan protokol çerçevesinde, azami 30 iş adamımız ile birlikte 21-25 Nisan 2014 tarihleri arasında Buenos Aires’e yönelik iş adamları heyeti gerçekleştirileceği ifade edilmektedir.

Yazıda devamla, iş adamları heyetine; Otomotiv, Demir-Çelik, Makine ve Akşamları, Beyaz Eşya (elektronik), Kuru Meyve ve Mamulleri ve Kimyevi Maddeler ve Mamulleri sektörlerinde faaliyet gösteren ve uluslararası standartlara uygun ürünleri imal ve ihraç eden firmaların katılımlarında fayda görüleceği belirtilmiştir.

Bu çerçevede, heyete katılmak isteyen firmaların www.tim.org.tr de yer alan başvuru formunu (http://goo.gl/PUeksd) eksiksiz doldurularak elektronik ortamda, en geç 31 Mart 2014 Pazartesi günü mesai bitimine kadar başvuru yapmaları, organizasyon kapsamındaki uçak bileti, konaklama, ikili görüşmeler ve transfer giderlerinin karşılanmasını teminen TR93 0001 5001 5804 8000 9634 35). Swift Kodu: TVBATR2A Avro hesabına 2.100.- Avro avans (katılımcının iptal etmesi durumunda iadesiz) ödeme yapmaları ve ilgili banka dekontunu [email protected] e-posta adresine iletmeleri gerektiği ifade edilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.