1. Uluslararası Yatırım Forumu "Bulgaristan´ın Yeni Ekonomisi-Doğu´ya Giden Yol

Tarih     :27/03/2014

Sayı       : 3571

İlgi: Burgas Bölge Valiliği'nin 26.03.2014 tarihli yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, 09-10 Nisan 2014 tarihlerinde " Bulgaristan'ın Yeni Ekonomisi-Doğu'ya Giden Yol" konulu 1. Uluslararası Yatırım Forumu düzenleneceği belirtilmektedir.

Söz konusu Forum Burgas'I yatırım fırsatları ile tüm katılımcılara tanıtmayı hedeflemektedir. Forum aşağıdaki sektörlerde bölgenin ve belediyenin gelişimine ortaklık etmek isteyenleri içerecektir;

-Hafif Sanayi

-Ulaştırma ve Lojistik

-Tarım ve Ziraat

-Turizm

Yatırımcılar; Bölgesel kalkınma, Yatırım Planlama, Ulaştırma, Bilgi Teknolojisi ve İletişim Bakanları ile görüşebilecekleri belirtilmiştir. Varna, Dobriç, Sliven, Stara Zagora ve Yambol Ticaret Odası Başkanları, Kaymakamları, Belediye Başkanları, Bulgar ve yabancı şirket ve kuramların başkanları, meslek örgütleri, demek temsilcileri ve diğer firma temsilcileri de Forum'a iştirak edecekleri bildirilmektedir.

Forumda, katılımcılar için özel tematik tartışma panelleri yer alacağı, iyi uygulamaların paylaşılması, Bulgaristan, Rusya, Türkiye ve Arap ülkelerinden firmalar ve kuruluşlar ile doğrudan iş bağlantıları ve ortaklıklar kurmak mümkün olacağı belirtilmiştir.

Söz konusu Foruma katılmak isteyenlerin sınırlı kontenjandan dolayı 28 Mart 2014 tarihine kadar aşağıda iletişim bilgileri yer alan kişilere irtibata geçmeleri gerekmektedir.

Bayan Nelly Gergova, İdari Kontrol, Bölgesel Kalkınma ve Devlet Emlak departmanında baş uzman - Burgas Bölgesel Hükümeti

e- mail: [email protected];

at NPO «Bölgesel Stratejiler Enstitüsü - Burgas,