DEİK/Mariy El Tanıtım Toplantısı

Tarih     :14/04/2014

Sayı       : 4159

İlgi: TOBB'nin 09.04.2014 tarihli ve 0411/7472 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Batı Rusya'nın orta kısmında 23,4 bin km2 alanda yerleşik Mariy El Cumhuriyet'inde mevcut iş ve yatırım olanakları ve planlanan projeler hakkında bilginin, anılan bölge yetkilileri ve firma temsilcileri tarafından aktarılması beklenen "Mariy El Tanıtım Toplantısı"nın, DEİK/Türk-Rus İş Konseyi tarafından, 17 Nisan 2014 Perşembe günü İstanbul TOBB Plaza'da düzenlenmesinin planlandığı bildirilmektedir.

Bölge hakkında genel bilgi http://www.deik.org.tr/Contents/FileAction/4553 adresli bağlantıda yer almaktadır.

Katılım formu, program ve heyet listesi TOBB web sitesinin (www.tobb.org.tr) "Hizmetler/Uluslararası İş İmkânları-Ülke Duyurulan-Rusya Federasyonu" bölümünde yer alan toplantıya katılmak isteyenlerin 16 Nisan 2014 tarihinde kadar katılım formunu [email protected] adresine iletmeleri gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.