Türk-Hırvat İş Konseyi Ortak Toplantısı ve İkili Görüşmeler

Tarih     :21/04/2014

Sayı       : 4368

İlgi: TOBB'nin 16.04.2014 tarihli ve 0411/8156 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, DEİK/Türk-Hırvat İş Konseyi tarafından, karşı kanat Kuruluşu Hırvatistan Ekonomi Odası ve İstanbul Hırvatistan Başkonsolosluğu işbirliğinde, 29 Mayıs 2014 Perşembe günü saat 09.00'da İstanbul TOBB Plaza'da geniş çaplı bir toplantı ve akabinde firmalar için ikili görüşmeler gerçekleştirileceği belirtilmekte ve genel oturumda, Hırvatistan resmi temsilcileri tarafından Hırvat ekonomisi ve stratejik yatırım projeleri hakkında sunumlar yapılacağı ifade edilmektedir.

Yazıda devamla, Hırvatistan'ın turizm sektöründe önemli bir destinasyon olması sebebiyle yiyecek-içecek, otel tekstili ve endüstriyel mutfak ekipmanları başta olmak üzere, Türk firmaları açısından ihracata uygun bir potansiyel taşıdığı vurgulanmaktadır. Anılan toplantıya katılması beklenen Hırvat firmaların listesi, toplantının taslak programı ve katılım formu TOBB internet sitesi (www.tobb.org.tr) sağ panelinde "Hizmetler" başlığı altında, "Uluslararası İş İmkânları/ Yurtiçi Etkinlikler" bölümünde yer almaktadır.

Söz konusu toplantıya katılmak isteyenlerin katılım formunu doldurarak, katılımcının isminin de kayıtlı olduğu ödeme dekontu ile birlikte 1 Mayıs 2014 Pazartesi günü mesai bitimine kadar DEİK'e (Nil Osmanoğlu, E-posta: [email protected], Tel: 0212 339 50 20, Fax: 0212 339 50 65 ) iletmeleri gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.