"Ekvador´daki Ticaret ve Yatırım İmkanları" Konferansı

Tarih     :22/04/2014

Sayı       : 4456

İlgi: TOBB'nin 18.04.2014 tarihli ve 0411/8332 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, "Ekvador'daki Ticaret ve Yatırım İmkanları" konulu konferansın 30 Nisan 2014 Çarşamba Günü saat 15.30'da TOBB Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

Gül ticaretinde önde gelen Ekvador ile hayvancılık, balıkçılık ve çiçekçilik konusunda işbirliği potansiyeli bulunmakla birlikte, Ekvadorlu firmaların son zamanlarda inşaat sektöründe Türk firmalarını tercih etmesi de müteahhitlik alanında işbirliği yapılabileceğini göstermektedir.

Ekte programı verilmekte olan söz konusu konferans, Türk iş dünyasına Ekvador'u tanıtarak, Ekvador'daki işbirliği fırsatlarıyla ilgili bilgi vermeyi ve Ekvador ile Türkiye arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesini sağlamayı amaçlamaktadır. Toplantı sırasında Türkçe-İngilizce simültane çeviri sağlanacaktır.

Konferansa katılmak isteyenlerin katılım bilgilerini 25 Nisan 2014 tarihine kadar [email protected]  adresine e-posta yoluyla ya da 0 (312) 446 01 60 (dahili 21) numaralı telefona bildirmeleri gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.