5. Türkmenistan Uluslararası Doğalgaz Kongresi ve Fuarı

Tarih     :30/04/2014

Sayı       : 4752

İlgi: TOBB'nin 25.04.2014 tarihli ve 0411/8701 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, , Türkmengaz Devlet Şirketi ile Türkmenistan Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, 20-22 Mayıs 2014 tarihlerinde, Avaza Ulusal Turizm Bölgesi'nde, "5. Türkmenistan Uluslararası Doğalgaz Kongresi ve Fuarı" etkinliğinin gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Avaza'daki "Berkarar" ve "Seyrana" otellerinde gerçekleştirilecek söz konusu etkinliğe ilişkin ulaşım ve konaklama masraflarının katılımcılar tarafından karşılanması beklenmektedir.

Bilgilerinize sunarız.