Organik Tarım Alanından İşbirliği

Tarih     :05/05/2014

Sayı       : 4861

İlgi: TOBB'nin 02.05.2014 tarihli ve 0411/9056 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Kırgızistan'ın Batken Bölgesi ve Aksı İlçesi İdareleri tarafından Türkiye'nin organik tarım ürünleri üretim konusundaki tecrübelerinden faydalanmak istediği ve Türkiye'den kuru ve sert kabuklu meyveler sektöründe bir işadamı heyetinin 2014 yılı içerisinde Kırgızistan'ı ziyaretinin yararlı olacağı belirtilmektedir.

Söz konusu etkinliğe ilgi duyan firmalar, Ekonomi Bakanlığı'na iletilmek üzere, TOBB ([email protected] ) iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.