NKÜ AR-GE ve Proje Günleri

8 Mayıs 2014

Tarih     :08/05/2014

Sayı       : 5060

İlgi: T.C.Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğü Bilimsel Araştırma Projeleri Komisyon Başkanlığı’nın 24.04.2014 tarihli ve 83581199-604.01.02-7244 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Namık Kemal Üniversitesi’nde 14-15 Mayıs 2014 tarihlerinde "NKU ARGE VE PROJE GÜNLERİ" düzenleneceği bildirilmiştir. Namık Kemal Üniversitesi’nde yapılan araştırmaların bir arada sergilenmesi, araştırma gücünün ortaya çıkarılması, araştırıcılar arasında iletişimin ve işbirliğinin artırılması amaçlanmakta olduğu belirtilmiştir.  AR-GE ve Proje günlerinde Bilimsel Araştırma Projeleri Birimi'nden alınan tez ve/veya normal araştırma projelerini 2008-2013 yılında tamamlayan araştırıcıların çalışmalarını Proje Özetleri Kitabı adı altında bir araya toplandığı ve tüm akademik birimlerde bitmiş ve devam eden projeleri etkinlik gününde poster olarak sunulacağı bildirilmiştir. Etkinlik ile ilgili tüm bilgilere [email protected]  adresinden ulaşılabilinmektedir.

14-15 Mayıs 2014 tarihlerinde düzenlenecek etkinlik kapsamında TÜBİTAK-ARDEP, Türk Patent Enstitüsü ve Türkiye Bilimler Akademisi gibi proje kaynaklarım sunan birimlerin üst yöneticilerin sunularını içeren açılış programları ve bölgemizde bulunan kamu, sanayi, tarım ve özel sektör temsilcilerinin ve AR-GE birimlerinin stantlarda birimlerini ve araştırma faaliyetlerini sergilemelerine imkan verileceği ve oluşturulan bu ortamda paydaşların karşılıklı etkileşime girerek AR-GE olanaklarının geliştirilmesi ve paylaşılması arzu edilmekte olduğu bildirilmiştir. Söz konusu etkinliğe ilişkin broşür ekte sunulmuştur.

Bilgilerinize sunarız.