Türk-Hırvat İş Konseyi Ortak Toplantısı ve İkili Görüşmeler

Tarih     :15/05/2014

Sayı       : 5340

İlgi: TOBB'nin 12.05.2014 tarihli ve 0411/9667 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, DEİK/Türk-Hırvat İş Konseyi tarafından, karşı kanat Kuruluşu Hırvatistan Ekonomi Odası ve İstanbul Hırvatistan Başkonsolosluğu işbirliğinde, 29 Mayıs 2014 Perşembe günü İstanbul TOBB Plaza'da geniş çaplı bir toplantı ve akabinde firmalar için ikili görüşmeler gerçekleştirileceği belirtilmiş ve ilgilenen firmalar için başvuru şartlan iletilmişti.

Anılan toplantıya Hırvatistan Dış ve Avrupa İşleri Bakan Yardımcısı Sn. Josko Klisovic ve Zagreb Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Sandra Svaljek'in katılım sağlayarak birer konuşma gerçekleştireceği belirtilmekte ve güncel program iletilmektedir.

Toplantıya katılması beklenen Hırvat firmaların güncel listesi, toplantının taslak programı ve katılım formu TOBB internet sitesi (www.tobb.org.tr) sağ panelinde "Hizmetler" başlığı altında, "Uluslararası İş İmkânları/ Yurtiçi Etkinlikler" bölümünde yer almaktadır.

Söz konusu toplantıya katılmak isteyenlerin katılım formunu doldurarak, katılımcının isminin de kayıtlı olduğu ödeme dekontu ile birlikte 28 Mayıs 2014 Çarşamba gönü mesai bitimine kadar

DEİK'e (Nil Osmanoğlu, E-posta: [email protected], Tel: 0212 339 50 20, Fax: 0212 339 50 65 ) iletmeleri gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.