TOBB Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi, Başkan ve Başkan Yardımcılarını Seçti

TOBB Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi, başkan ve başkan yardımcıları seçimleri tamamlandı.

19 Ekim 2023 Perşembe  günü gerçekleştirilen seçim sonucu belirlenen 17 kişiden oluşan TOBB Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeleri ilk toplantılarını, 30 Ekim Pazartesi günü; Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nda bir araya gelerek gerçekleştirdiler.

“Başkanlığa Önder Harbili Seçildi”

TOBB Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkan ve Başkan Yardımcılarının Seçimi” gündemiyle ilk toplantılarını gerçekleştiren, TOBB Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi’nin; 13 Üyesinin oy kullandığı ve gizli oy aleni tasnif esasına göre gerçekleştirilen seçim sonucunda;

Başkanlığa                          ÖNDER HARBİLİ  (Çorlu TSO)

Başkan Yardımcılığına       HÜSEYİN YALDIZ (Tekirdağ TSO)

Başkan Yardımcılığına       TUNCAY ÇAMYAR (Çerkezköy TSO)

Başkan Yardımcılığına       ÇAĞATAY ÇELİK (Malkara TSO)

TOBB Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeleriyle bir araya gelerek kendilerini kutlayan Çorlu Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sn. İzzet Volkan“Bu göreve seçilen her bir arkadaşımızı gönülden kutluyorum. Görüş ve önerilerinizle icra komitesine üst düzey katkı sunacağınıza yürekten inanıyorum. Başarılarınız daim, çalışmalarınız verimli olsun” dedi.

TOBB Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Önder Harbili; “Ben ve takım arkadaşlarım vizyonel bir bakış açısıyla yeni nesil girişimcilerle birlikte bu potansiyeli artırmayı hedefliyoruz. Gerçekleştirmek istediğimiz projelerle bölgemizde ki girişimcilere destek vermeyi amaçlıyoruz. Yeni görev dağılımımızın bölgemize ve kurumumuza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Tekirdağ Genç Girişimciler Kurulu