Tekirdağ ilinde faaliyet gösteren kadın girişimcilere yönelik olarak Malkara Ticaret ve Sanayi Odası ve T.C. Ticaret Bakanlığı Kadın ve Genç Girişimciler İhracat Daire Başkanlığı iş birliğiyle düzenlenen "Türkiye Kadın Girişimciler Fiziki Network Eğitimi" 21 Ocak 2020 Salı  Tekirdağ Ticaret Borsası’nda  gerçekleşti.

Eğitimin sunumunu gerçekleştiren T.C. Ticaret Bakanlığı Kadın ve Genç Girişimciler İhracat Dairesi Başkanlığı Ticaret Uzmanı Yasemin Özak Coşkun; Kadın ve Genç Girişimciler İhracat Dairesi Başkanlığı Projeleri ve İhracat Destekleri hakkında katılımcılara bilgiler aktardı.

Tekirdağ´da Faaliyet Gösteren Kadın Girişimciler “Türkiye Kadın Girişimciler Fiziki Network Eğitimi”ne Katıldılar
Tekirdağ Genç Girişimciler Kurulu